Türk kızına asitli saldırı

Türk kızına asitli saldırı
Türk kızına asitli saldırı

Almanya’da bir Türk kızı evinde asitli saldırya uğradı. Ağır yaralanan Reyhan Çınar’ın ayrılmak istediği erkek arkad

Almanya’da bir Türk kızı evinde asitli saldırya uğradı. Ağır yaralanan Reyhan Çınar’ın ayrılmak istediği erkek arkadaşı gözaltına alındı


 

Babaanne de mağdur
Almanya’nın Hilden kentinde, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, 20 yaşındaki Türk kızı Reyhan Çınar’ın yüzüne asit atıp kaçtı. Asitin etkisiyle yüzünde ağır yanık yarası oluşan genç kız özel bir klinikte tedavi altına alındı. Polis, maskeli saldırganın eve gelerek kapı zilini çaldığını, kapıyı açan genç kızın suratına asit püskürttüğünü açıkladı. Genç kızın çığlıklarını duyup yardıma koşan babaannesi Sultan Arslan’ın eline de asit bulaştı. 63 yaşındaki kadın hastanede tedavi edildikten sonra taburcu oldu.


 

Zanlı erkek arkadaşı
Olayın meydana geldiği evlerinde konuşan babaanne Sultan Arslan, “Olay sırasında torunum Reyhan’la evdeydik. Kapı zili çaldı. Açmaya gitti. Sonra çığlık attığını duydum ve kapıya koştum. Yüzündeki sıvıyı silmeye çalışırken elime bulaştı. Elim yandı. Ambulansla hastaneye götürdüler. Torunumun yüzü yandı. Yarası ağır” dedi. Olayla ilgili gözaltına alınan Reyhan’ın eski erkek arkadaşı sorgulanıyor. Reyhan’ın arkadaşları zanlının daha önce de ayrılmak istediği için Reyhan’a şiddet uyguladığını söylediler.