Deniz Seki: Benim evliliğe falan inancım kalmadı

Deniz Seki: Benim evliliğe falan inancım kalmadı
Ünlü şarkıcı Deniz Seki, aşk sorularına Söylemezsem Olmaz programında cevap verdi. Seki, son paylaştığı fotoğrafta photoshop kullandığı iddialarını da yalanladı.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Deniz Seki photoshop iddialarına ve aşk sorularına yanıt verdi.

Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarına photoshop uyguladığı iddialarını yalanlayan Deniz Seki, “Hala diyorlar ki fotoğrafa photoshop falan mı yaptın kafayı yemişler he o aynadan fotoğrafın da yeni Bursa''da çekildim o fotoğrafı orada Poyraz çekti. Kaşlarımda da farklı şekilde aldırdım ondan öyle duruyor olabilir.” dedi.

Aşk sorularını da cevaplaya Seki şöyle konuştu: “Sevmek illa iki cinsin birbirini sevmesi değil, hayatı sevmek demek, herkesi sevgi kurtaracak. Ben özel konulara girmek istemiyorum şu an, benim evliliğe falan da inancım kalmadı ben başka boyutta düşünüyorum artık başka farklı bir şekilde düşünüyorum.” 

Yeni projelerinden bahseden ünlü şarkıcı, “Televizyonda bir şeyler yapmak istiyorum hatta yakın zamanda görüşme var bununla ilgili, yakın zamanda da best of albümü yapacağım şimdi bu proje tam anlamda kafamda oluşmadığı için tam anlatmayayım size lütfen. Oğuzhan zaten bir şarkıcı Oğuzhan bir besteci söz yazarı yorumcu bence Oğuzhan doğru bir jüri üyesi tebrik ederim yani onu, tabii ki ona gelene kadar çok fazla insan vardı ama o da olur. Ben kimseye küs kalmak istemem, neyse birbirimizi sevelim sayalım bizi kurtaracak olan da bu zaten.” diye konuştu. 

İlgili Haberler