“Fenerbahçeli demek hakaret olur”

“Fenerbahçeli demek hakaret olur”
Galatasaray yönetim kurulu üyesi ve kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu tebrik etmek için sarı kırmızılı kulübün yaptığı açıklamanın sürpriz olarak nitelendirilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Ergün gündeme dair şunları söyledi: “GS Store’u yağmalayanlara Fenerbahçeli demek Fenerbahçe’ye hakaret olur. Kanarya’nın taraftarının bu seviyede olduğuna inanmıyorum. Vandalizm, barbarlık. Bir kez daha gördük ki hakemler maçlarda özgür iradeleri ile karar veremiyor. Elazığspor maçında Barış Şimşek’in penaltıyı vermemesi bunun en açık örneği. Galatasaray için başarı her zaman şampiyonluktur. Ama doğrudan Şampiyonlar Ligi’ne gidip, Türkiye Kupası’nı da kazanırsak bu küçümsenemez. Lucescu çok sevdiğimiz bir teknik adam, fakat şu an gündemimizde yok. Yeni sezonda yola Roberto Mancini ile devam edeceğiz.” 

Mancini’nin gözdesi Okaka
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin Sampdoria’nın 24 yaşındaki oyuncusu Okaka Chuka’yı istediği öğrenildi. Yıldız oyuncunun bonservis bedeli 8 milyon euro. Gelecek sezon takımın başında kalması durumunda 4-3-3 sistemine uygun transferler yapmayı planlayan İtalyan hocanın Okaka’yı hem forvette hem de kanatlarda oynatabilmesi nedeniyle istediği belirtiliyor. Okaka bu sezon Sampdoria ile çıktığı 13 maçta 4 gol attı. 

Burak durmuyor
Galatasaray’ın Drogba’nın sakatlanmasının ardından en büyük gol silahı olan Burak Yılmaz, Elazığspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, kendisinin de gollerine devam edeceğini söyledi. Milli futbolcu, “Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçları kritik. Her iki müsabakada da skora katkı yapmak en büyük hedefim” diye konuştu. Ruşen/GÜVEN