Devlet Bahçeli: Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar

Devlet Bahçeli: Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmanın önemli bir bölümünü siyasilere ve gazetecilere yapılan saldırılara yönelik çok tartışılacak bir yorumda bulundu. Bahçeli, "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar" şeklinde konuştu.

TBMM çalışmalarına verilen aranın bitmesinin ardından ilk grup toplantısını MHP gerçekleştirdi. Grup toplantısında yaptığı konuşmada Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ile Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu'na yapılan saldırılara değinen Bahçeli, tartışılacak ifadeler kullandı.

Bahçeli, gazeteci ve siyasetçilere yönelik saldırılarda milliyetçi-ülkücü hareket arasında bağ kurmanın zorba ve zorlama bir isnat olduğunu belirterek, "Taraf olmadığımız saldırının faili olarak gösterilmek ucuz bir provokasyon taktiğidir. Hiç kimse şiddet ihalesini üzerimize yıkmaya çalışmasın." dedi.

Bahçeli, sözlerinin devamında ise, "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler, sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışınlar suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar.

Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip ‘Bana saldırdılar’ çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır." şeklinde konuştu.