Devlet Bahçeli'ye göre korona da beka sorunu!

Devlet Bahçeli'ye göre korona da beka sorunu!
Milliyetçi Harekat Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, korona virüse karşı ikinci dalga uyarısında bulundu. Bahçeli açıklamasında, "Muhtemel ikinci dalganın taarruz ve tasallutuna maruz kalmamak için vatandaşlarımızın maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zarurettir. Bu zaruret bir beka ve gelecek konusudur" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Korona virüs ile mücadele sürecine değinen Bahçeli, ikinci dalgaya maruz kalmamak için maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet etmeleri zaruret olduğunu ifade ederek, 'Bu zaruret bir beka ve gelecek konusudur' dedi.

Bahçeli, son dönemdeki anketlere de tepki göstererek, "Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir" dedi.

Bahçeli, "Türkiyemizin müşkülatlı günlerinde iktidar hesabı yapmak ahlaksızlık ve kundakçılıktır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde;

Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir" dedi. Bahçeli, "Türkiyemizin müşkülatlı günlerinde iktidar hesabı yapmak ahlaksızlık ve kundakçılıktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Covid-19 salgınıyla mücadele sürecinde ahlaklı, duyarlı, sorumlu, tutarlı, ilkeli, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışına müzahir siyaset anlayışını hem fikren hem de söylem düzeyinde titizlikle korumuş, aynısıyla tatbik etmiştir. Her zaman ifade ettiğimiz üzere, tarafımız Türkiye’dir, Türk milletidir.

Bugün sınır ötesinde Pençe-Kartal, Pençe-Kaplan operasyonlarıyla teröristlerin saklandığı, sığındığı, barındığı, ürediği alanları karadan ve havadan vuran bir Türkiye muktedirliği söz konusudur. Girilmez denilen Haftanin’e kahraman Mehmetlerimiz kurşun gibi girmişlerdir. Artık terör örgütlerinin, bölücü dayatmaların sonu gelmiştir. İhanet ve rezalet köşeye sıkışmıştır.

Bahçeli son olarak, MHP'nin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021'de yapılmasına karar verildiğini açıkladı.