Diagne ayrılığa razı

Diagne ayrılığa razı
Devre arası transfer döneminde büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edilen fakat bir türlü bekleneni veremeyen Diagne satılacaklar listesine konuldu. Senegalli forvet oyuncusunun da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kaynak yaratmak için satılacaklar listesinde ilk sıraya koyduğu Diagne'nin sarı kırmızılılardan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Suudi kulüplerinin radarında olan ve sarı-kırmızılıların ez az 15 milyon euro bonservis beklentisi içinde olduğu Diagne'nin ayrılma konusunda zorluk çıkarmadığı belirlendi. Devre arasında Galatasaray'a transfer olan ve senelik 2.3 milyon euro alan Diagne'nin Arap takımlarının teklifine sıcak baktığı ama sarı-kırmızılı takımdan kazanacağının 2 katının verilmesini şart koştuğu belirtildi. 

Diğer taraftan Dİagne'ye talip olduğu söylenen Al-Shabab'tan açıklama geldi. Medya Müdürü Ahmad Al Masoud, Diagne için çıkan haberleri yalanlayarak oyuncuların Suudi kulüplerine pazarlanmaya çalışıldığını iddia etti.