Diagne'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım!

Diagne'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım!
Galatasaray forvet transferi için Diagne, Alan Carvalho, Pato, Benjamin Tetteh, Khouma Babacar gibi isimlerle ilgilenirken, Kasımpaşa'nın golcüsü Diagne'den sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Galatasaray'da ikinci başkan Abdürrahim Albayrak, Dubai'den eli boş dönmüş ancak havalimanında gazetecilere açıklama yaparak 10 isimle görüştüklerini ve mutlaka transfer yapılacağını belirtmişti.

Albayrak bu ifadeleri kullanırken Kasımpaşa'nın golcü oyuncusu Diagne'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.. Instagram'da kişisel hesabından paylaşımda bulunan Senegalli golcü, "Galatasaray Diagne ile prensipte anlaştı" ifadelerinin yer aldığı bir haber görselini paylaştı.

0x0-diagne-instagramda-bombayi-patlatti-galatasaray-1548490364147.jpg

Görseldeki kalp emojisi de dikkat çekti.

KASIMPAŞA DA TEYİT ETTİ

Kasımpaşa kulübü de paylaşımda bulunulan hesabından Mbaye Diagne'ye ait olduğunu geçtiğimiz günlerde teyit etmişti.

GALATASARAYLI TARAFTARLARDAN MESAJ YAĞMURU

Golcü oyuncunun yaptığı paylaşımın ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar Diagne'yi mesaj yağmuruna tuttu.

Binlerce Galatasaraylı taraftar Diagne'ye sevgi gösterisinde bulundu ve yıldız futbolcuyu Sarı-Kırmızılı takımda izlemek istediklerine dair mesajlar attı..

DIAGNE KAÇ MAÇ CEZA ALDI? CEZASI NE ZAMAN BİTİYOR?

Senegalli golcü Mbaye Diagne, Kasımpaşa'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı Aytemiz Alanyaspor maçında rakibe tükürerek 4 maç ceza almıştı.

Diagne bu nedenle ikinci yarının ilk karşılaşması olan Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyerek takımını yalnız bırakmıştı..

DIAGNE KASIMPAŞA'DA KAÇ GOL ATTI? İŞTE İSTATİSTİKLERİ...

Bu sezon Kasımpaşa formasıyla 17 lig maçına çıkan Mbaye Diagne, 17 maçta 20 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

27 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2022'de sona eriyor..Kasımpaşa golcü oyuncu için 15 milyon Euro bonservis istiyor..Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Diagne, instagram hesabından yaptığı Galatasaray paylaşımını bu sabah hikayesinden sildi..

İlgili Haberler