Dilmen de tartışmalara dahil oldu: Harekete geçerlerse ben de desteklerim

Dilmen de tartışmalara dahil oldu: Harekete geçerlerse ben de desteklerim
TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında yaşanan 'şike operasyonu' polemiğine yorumcu Rıdvan Dilmen de dahil oldu. Dilmen, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Nihat Özdemir'i ihraç etmek için harekete geçmesi durumunda, kendisinin de destek vereceğini söyledi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in 2010-2011 sezonuyla ilgili yaptığı açıklamaları yorumladı.

Dilmen, ''Özdemir yanlış anlaşıldığına inanıyorsa Fenerbahçe camiasından özür dilemeli.'' dedi. Fenerbahçe'nin Nihat Özdemir'in kulüpten ihraç etme kararı alması halinde imza atacağını sözlerine ekleyen Dilmen, din ve kulüp sevgisinin üzerine fazla gidilmemesi gerektiğini vurguladı.  

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in, 2010-2011 sezonuyla ilgili sözlediği sözler Fenerbahçe camiasınında tansiyonu yükseltmişti. 

Bir tepki de Fenerbahçe camiasının efsane isimlerinden olan Rıdvan Dilmen'den geldi. 

"İMZAM OLMAMASINA RAĞMEN BEN DE İMZA ATARIM" 

NTV ekranlarında Özdemir'in açıklamalarını değerlendiren Dilmen, tecrübeli futbol adamının Fenerbahçe camiasından özür dilemesini gerektiğini belirtti ve ekledi;

''Nihat bey, eğer yanlış anlaşıldığınıza inanıyorsanız, çıkacaksınız ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden, ben Fenerbahçeliyim, benden, milyonlarca Fenerbahçeliden özür dilemek zorundasınız. Özür dilemiyorsanız federasyon başkanlığı da yapmayacaksınız çünkü artık kaos geliyor. Fenerbahçe'nin Nihat beyi ihraç etme kararı varsa, benim imzam olmamasına rağmen ben de imza atarım. Din ve kulüp sevgisinin üzerine fazla gitmeyeceksin."