Doctor Strange in the Multiverse of Madness’in yeni fragmanı yayınlandı

Doctor Strange in the Multiverse of Madness’in yeni fragmanı yayınlandı
Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmi için yeni fragman yayınlandı. Yayınlanan fragmandaki aksiyon sahneleri dikkat çekiyor.

Aksiyon sahneleri oldukça dikkat çekici

ShiftDelete - Pandemi nedeniyle üç kez ertelenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 2022 yılında sinema severler ile buluşacak. Marvel, Doctor Strange’in ikinci filmi olan in the Multiverse of Madness için yeni fragman yayınladı.

Marvel evreninin en beğenilen süper kahramanlarından olan Doctor Strange, yeni filmi ile yakında beyaz perdede yerini alacak. 5 Kasım 2021’de vizyona gireceği açıklanan, ardından 2022’ye ertelenen film için geri sayım başladı.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness fragmanı yayınlandı

Sherlock dizisi ile hayatımızdaa yer edinen Benedict Cumberbatch, Doctor Strange için çekilen ikinci filmde de başrol oyuncusu olacak. Filmde, tecrübeli İngiliz oyuncu ile birlikte Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg ve Rachel McAdams yer alıyor.

Marvel evreninde yer alan Zaman Taşı koruyucusu olarak bilinen Doctor Strange, yeni bir macera ile seyircilerin karşısına çıkacak. İlk fragmandan farklı olarak aksiyon sahnelerinin de yer aldığı yeni görüntüler, sinema severleri şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

YouTube’da yayınlanan fragmanın açıklamasında, “MCU, Çoklu Evrenin kilidini açar ve sınırlarını her zamankinden daha fazla zorlar. Hem eski hem de yeni mistik müttefiklerin yardımıyla, gizemli yeni bir düşmanla yüzleşmek için Çoklu Evrenin akıllara durgunluk veren ve tehlikeli alternatif gerçekliklerini kat eden Doctor Strange ile bilinmeyene yolculuk edin.” ifadeleri yer alıyor.