Dünyanın ilk USB-C girişli iPhone’u satışa çıktı

Dünyanın ilk USB-C girişli iPhone’u satışa çıktı
Dünyanın ilk USB-C girişli iPhone’u eBay’de açık artırma usulü ile satışa çıktı.

Dünyanın ilk USB-C girişli iPhone’u eBay’de satışa çıkarıldı. Satış açık arttırma usulü olduğu için fiyatı da sürekli değişiyor. Kısa sürede 80 kişinin satın almak için teklif verdiği telefonun fiyatı bu makale yazılırken 4 bin 50 dolar seviyelerine kadar ulaştı,

eBay üzerinden yeni sahibini bekleyen akıllı telefon, Apple’ın 2017 yılında piyasaya çıkardığı iPhone X. Hatta şirket, bugün fazlasıyla eleştirilen çentik tasarımını ilk kez bu modelde kullanmıştı. İkinci el konumunda bulunan, siyah renk ve 64 GB dahili depolamaya sahip telefonu satın alan kişiye sadece cihaz ve kutusu verilecek.

Ayrıca Ken Pillonel’in satış konusunda bazı şartları olduğunu belirtelim. Pillonel, söz konusu cihazın kesinlikle sıfırlanmamasını ve verilerin silinmemesini istiyor. Yani cihazı satın alan kişi, telefonunu hiçbir zaman sıfırlayamayacak.

Aylardır bu konu üzerinde çalışan ve tüm gelişmeleri kişisel bloğundan takipçileriyle anlık olarak paylaşan Pillonel, daha önce sözünü verdiği Type-C girişini iPhone X’e nasıl entegre ettiğini adım adım anlattığı YouTube videosunu da geçtiğimiz günlerde paylaştı.

Ken Pillonel, İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü Robotik alanında master yapmasıyla biliniyor. Bu nedenle söz konusu işlemin elektronik alanında yeterli bilgisi olmayan kişiler tarafından denenmemesi gerekiyor. Aksi halde cihazınızda geri dönüşü olmayan arızalara neden olunabilir. (ShiftDelete.Net- Tunahan Karakış)