Dursun Özbek: Riva'dan 170 milyon dolar gelir elde ettik

Dursun Özbek: Riva'dan 170 milyon dolar gelir elde ettik
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Riva projesinin 170 milyon dolar gelir getirdiğini açıkladı.

Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek, Eylül ayı Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde;

-Erden Timur sadece futbol ile ilgilenen bir arkadaşımız değil. Galatasaray'ın nerede ihtiyacı varsa, Erden orada. Kendisine çok teşekkür ediyorum.

-6 Şubat'ta çok büyük bir deprem yaşadık. Deprem bölgesine birçok kez gittim ve insanlar boynuma sarılıp 'Galatasaray'a teşekkür ederiz' diyorlardı bana.

-Diğer kurumların da bizim gibi bu hassasiyeti kaybetmemesi önemli. Yeşil sahada olduğu gibi hayırda da yarışmalıyız. Galatasaray gereğini yapmıştır.

-Galatasaray Spor Kulübü tarihinde rekor sayılacak sponsorluk anlaşmaları imzaladık. Çalışmalarımız hala sürüyor. Kurduğunuz takım ve performansı bu anlamda çok önemli.

-Riva projesi bugüne kadar yaklaşık 170 milyon dolar civarında fayda sağladı bize. Bugünün piyasasıyla 2.5 milyar TL daha gelir elde edebiliriz bu projeden.

-Mecidiyeköy'de projemizden gelen gelir ile Ziraat Bankası'na olan borcumuzun 1 milyar 85 milyon TL'lik bedeli ödeyeceğiz. Görüşmeleri yaptık ve büyük bir ihtimalle kabul edecekler. Bu şekilde Florya arsasının satın alma bedeli tamamen ödenmiş olacak.

-Değerli Galatasaraylılar şu kadarını bilin; Florya projesi, Galatasaray'ın geleceğidir. Gece gündüz demeden verdiğimiz sözleri yerine getirmek için inanılmaz bir efor sarf ediyoruz.

-Amatör sporlarda son derece başarılıyız. Yetiştirici kurum olma özelliğimizi kaybetmemişiz. Yeni sezonda olimpiyatlara katkı vereceğimize inanıyoruz.

-Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak bizim için çok önemliydi. Çünkü Cumhuriyetin yüzü Galatasaray'dır. Kutlamaları ekim ayının son haftasında yapacağımız bir konserle taçlandırmak istiyoruz.