Eğlenmek için gittiği mekanda görevlinin şiddetine maruz kaldı

Eğlenmek için gittiği mekanda görevlinin şiddetine maruz kaldı
Konya’nın en büyük eğlence mekanlarından birinde bodyguard tarafından şiddete uğradığını söyleyen bir kadın Twitter hesabından yasadığı anları anlattı. Genç kadın “Gözüme yumruk attı, dudağımı, patlattı, merdivenden sürüklendim. Kimse tutmadı onu.” dedi.

Twitter’da @polyannaaderler kullanıcı adını kullanan bir kadın Konya’nın en büyük eğlence kulüplerinden birinde mekanın bodyguardı tarafından şiddete uğradığını yazdı. Genç kadın iddiasına göre Konya’da saat 2.30 sıralarında eğlence mekanı çıkışında işletmenin bodyguardı bir kadına şiddet uygulamak üzereyken aralarına girdi. Yaptığı tek şeyin kadına elini uzatmak ve erkeğe ‘Ne yapıyorsun?’ demek olduğunu ifade eden genç kadın daha sonra saldırıya uğradığını aktardı.

 

Genç kadın olayı şu ifadelerle anlattı:

 

“Yaptığım tek şey kadına elimi uzatmak oldu. Ardından erkeğe de ‘Ne yapıyorsun?’ dememle bana saldırması bir oldu. Yumruklayarak, küfrederek üzerime saldırdı. Sahsın oradaki bodyguard olduğunu fark ettik. Benden oldukça (doğal olarak) güçlü ve iri bir erkek tarafından dayak yedim.

 

“SADECE ‘NE YAPIYORSUN SEN?’ DEDİĞİM İÇİN ACIMASIZCA DÖVDÜ BENİ”

Araya giren erkek arkadaşlarımı tuttular ama kimse onu tutmadı ve bana saldırmasına göz yumuldu. Bir kadına şiddet olayına engel olmak isterken olayın mağduru oldum. Sadece ‘Ne yapıyorsun sen?’ dediğim için acımasızca dövdü beni. Çıkışta polisi arayan kuzenimin telefonunu elinden alıp aramasına engel olmaya çalıştı.

“DİĞERLERİ KENDİ ÇALIŞANLARINI BİR KADINA ORANTISIZA GÜÇ UYGULAMASINA RAĞMEN TUTMADI”

Diğerleri -ama yine tekrarlıyorum oranın çalışanları- kendi çalışanlarını bir kadına orantısıza güç uygulamasına rağmen tutmadı ve bize engel olmaya çalıştılar. Er ya da geç polisi aradık ve geldiler. Dün darp raporumu da aldık ve şikâyetçi oldum.

“HER KADIN GİBİ KORKUYORUM”

Bu süreçte herhangi bir haksızlığa uğrayacağımı düşünmüyorum ama her kadın gibi korkuyorum. Kamera kayıtlarında da yerden yere sürüklenişim, yediğim tekme ve yumruklar zaten var. Ben sadece o şahıstan değil içerideki tüm çalışanlardan da (güvenlik) şikayetçi oldum. Dayak yiyen benken kendileri diğer şahsı savundu.

“BİR KADINI ERKEKTEN KORUMAK İÇİN BU HALDEYİM”

Gözüme yumruk attı, gözüm su an daha da mor. Mekan çıkısında görevliler ‘Uzlaşın, gelsin özür dilesin.’ dedi arsızca. ‘Hayri, şikayetçi olacağım’ dedim. Oldum da. Ben sizin bu şiddetlerinize susmadığım için şu an bu durumdayım. Bir kadını erkekten korumak için bu haldeyim.

“BEN KIZ KARDEŞİMİ KORUMAK İSTEDİM AMA KIZ KARDEŞİMİ GÖREMEDİM”

Dudağımı da patlattı, merdivenden sürüklendim. Kimse ya kimse tutmadı onu! Konya’nın en büyük eğlenceli mekanik en büyük şiddetlerin de yuvası. Gücü yettiklerini, kandırabildiklerini susturdular. Ama ben hepsinin ceza almaşı için son gücümle mücadele edeceğim. Yanlarına kalmayacak.

Tek isteğim eğer bu oradaki kadına ulaşırsa o katinin bana ulaşması. Çünkü olay ani ortalıktan kayboldu. Yanıma da gelmedi. Ben kız kardeşimi korumak istedim ama kız kardeşimi göremedim. Kadın dayanışması yasatır dedik ve inanıyorum yasatacak.

 

İlgili Haberler