Ekim ayında Milyonlarca emekliye anında 1500 TL artı para

Ekim ayında Milyonlarca emekliye anında 1500 TL artı para
29 Eylül tarihinde başlayan ödemeler ile birlikte emekli olan vatandaşlara yeni müjdeler geldi. Ekim ayından itibaren 1500 TL ödeme alabilecek olanlara Ziraat, Garanti ve Vakıfbank güzel haberler verdi

Emekli olanlara bir son dakika müjdesi geldi. 29 Eylül tarihi itibariyle Ziraat, Garanti ve Vakıfbank’ın yeni ödemeleri ile emeklilere 1500 TL ödeme yapılacağı ifade edildi. Eylül ayının hemen sonunda emeklilere verilecek olan ödemeler için bankalara başvuru yapmanız gerekmektedir.

Emekli olan kişiler için sürekli olarak güncel kampanyalar yapan kamu ve özel bankalardan 1500 TL anında ödeme alabilmek için yapılan başvurular için nakit avans limiti size artı para olarak geri dönecektir.

Bankadan herhangi bir şekilde daha önceden kredi ya da kredi arktı kullanmış olsanız bile 2500 TL’ye kadar nakit avans limitine başvuruda bulunabilir ve ihtiyacınız olması durumunda ise kullanabileceğiniz bir 1500 TL artı para olarak bunu hesabınıza aktarabilirsiniz. Emekli olanlar 1500 TL başvurularını banka şubelerinden, müşteri hizmetlerinden veya internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirler.

Ziraat Bankası 1500 TL Ödeme

Emekli olanların sıklıkla kullandıkları bankalar arasında yer aşan Ziraat Bankası, 1500 TL ödeme gerçekleştiriyor. Ziraat Bankası’ndan 1500 TL ödeme alacaklar bankanın mobil uygulamasından 1500 TL nakit avans başvurusunda bulunabilirler. Başvuru sonucunuz anında hemen size verilecek ve hesabınıza artı para olarak yansıyacaktır.

Garanti Bankası 1500 TL Ödeme

Emekli olan kişiler 1500 TL’ye kadar ödeme yapan bankalardan birisi de Garanti Bankası’dır. Eğer ki bu bankadan emekli maaşı alıyorsanız 1500 TL’ye kadar artı para başvurusunda bulunabilirsiniz. Garanti Bankası üzerinden emekli maaşı olan kişiler 1500 TL kadar almış oldukları artı paralar ile birlikte istedikleri zaman bu paraları anında kullanabileceklerdir.

1500 TL''ye kadar ödeme yapacak olan kişiler belirli şartlar ile birlikte bu bankadan kredi de kullanabilirler. Garanti Bankası mobil uygulamasına giriş yaparak anında başvuruda bulunabilir ve sonucuna hemen ulaşabilirsiniz.

Vakıfbank 1500 TL Ödeme

Emekli olan kişilere Ekim ayından itibaren Vakıfbank’tan 1500 TL ödeme alabileceklerdir. Nakit avans limiti olarak 1500 TL ödeme isteyen kişiler anında başvurularını gerçekleştirerek onay almaları durumunda artı paraları kendi hesaplarına yatacaktır.