Ekrem İmamoğlu'ndan o atamalara tepki!

Ekrem İmamoğlu'ndan o atamalara tepki!
Belediyelerde yaşanan akraba atamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burası eş-dost, akraba yeri değil. Arkadaşlarım hatalarını bir an önce düzeltmeli” ifadelerini kullandı.

Son günlerde CHP’li belediyelerin de karıştığı akraba atamalarına ilişkin bir soruya cevap veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Burası eş-dost, akraba yeri değil. Çok netiz bu konuda taviz yok” diyerek duruma tepki gösterdi.

Söz konusu belediye başkanlarının hatalarını düzelterek vatandaştan özür dilemeleri gerektiğini belirten İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Ben bunu seçim meydanlarında da söyledim derhal gereği yapılmalıdır. Burası eş-dost, akraba yeri değil kardeşim. Kimse, ben de yapıyorsam partim benden de hesap soracak, kendi vicdanına da hesap soracak. ‘Efendim çok marifetli’ Gitsin başka yerde kullansın bu marifetini. Çok netiz bu konuda. Taviz yok. Öbür tarafta 105 insan yapıyor, bizimki 5 insan yapıyor. Benim için fark etmez, benim 5 arkadaşım o yanlışı düzeltecek. ‘Kusura bakmayın hemşerilerim, bir hata oldu’ diyecek işine bakacak. Burası akraba yeri değil. Benim de dün akrabalarım geldi köyden. Ağladılar gururdan gittiler.”