Elektrikli araba sahipleri müjde!

Elektrikli araba sahipleri müjde!
ZES, elektrikli araç şarj istasyonları için yeni fiyatlandırmasını açıkladı. İşte şirketin açıkladığı güncel KDV indirimli tarifeler.

Şarj istasyonlarına indirim geldi

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre, elektrikli arabalar yaygınlaşmaya devam ediyor. Her geçen gün daha fazla insan, geleneksel araçları bırakıp bu yeni nesil ve doğa dostu teknolojilere yöneliyor. Bu durum, otomobil üreticilerinin da bu alana yönelmesine neden olurken, önemli bir altyapı sorununu da berberinde getiriyor.

Ne yazık ki elektrikli arabaların şarj olabilmesi için gerekli istasyonlar her bölgede yer almıyor. Bu noktada da devreye ZES gibi çözüm sağlayan şirketler giriyor. Zorlu Enerji’nin elektrikli araç şarj istasyonu markası ZES, yeni tarifesini açıkladı. İşte ayrıntılar…

3 Mart’tan itibaren geçerli olacak ZES istasyon ücretleri

2018 yılından beri hem şehir içi, hem de şehirlerarası yollarda hayata geçirdiği hızlı şarj istasyonlarıyla ülkemizdeki elektrikli araç sahiplerinin yolculuklarını kolaylaştırmayı hedefleyen ZES, yakında yeni fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşacak.

ZES’in açıkladığı yeni tarifeye göre artık elektrikli araç sahipleri, hem AC hem de DC tarifelerinde daha uygun fiyatlarla karşılaşacak. Bunlardan ilki olan AC Tip 2 soketler için ortalama güç ve ödenecek fiyat/birim uygulaması aşağıdaki gibi olacak: