60 Bin TL'ye aldı, yerden yere vurdu. İşte o elektrikli otomobil ve özellikleri...

60 Bin TL'ye aldı, yerden yere vurdu. İşte o elektrikli otomobil ve özellikleri...
Benzin ve motorin fiyatlarının sürekli artış gösterdiği bu günlerde elektrikli otomobile rağbet arttı. Ancak elektrikli otomobilin de diğerleri kadar güçlü özelliklere sahip olmadığını biliyoruz. Bir kullanıcı bunları çektiği videoda tek tek dile getirdi.

Akaryakıta zam gün geçtikçe artıyor. Benzinin güncel fiyatı 20 motorin fiyatı 25 TL''yi bulmuşken insanlar elektrikli otomobilin daha kârlı olabileceği kanısında. Üstelik elektrikli otomobiller diğerlerinden çok daha uygun fiyata satılıyor. 

Citröen Ami hali hazırda 210 bin TL’den satılıyor. Fakat dilerseniz bu otomobile benzeyen Yuki Raptor marka bir aracı 60 bin TL’ye alabiliyorsunuz.

Bu otomobili araştırdığınızda genel olarak çok fazla içerik ya da inceleme bulamıyorsunuz. Lakin geçtiğimiz günlerde aracı satın alan bir vatandaş kısa bir tanıtım videosu çekmek istemiş. Genel itibariyle otomobilde gözüne çarpan eksiklikleri dile getirmiş. Otomobildeki en büyük eksiklik şüphesiz, donanım tarafında karşımıza çıkıyor. Yani Yuki Raptor’un incelendiği videoda bir çok opsiyonun tam olarak çalışmadığı göze çarpıyor.

otomobilin en yüksek hızının da 30 – 35 km/s olduğuna dikkat çekiliyor. Aracı alan kişinin genel itibariyle memnun olmadığı da dikkatlerden kaçmıyor. Aracı satın alan müşteriye göre en büyük eksiklik ise otomobilin hafif rampalarda bile büyük bir hayal kırıklığı yaşatması.

İlgili Haberler