Elimi Bırakma 15. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Elimi Bırakma son bölüm

Elimi Bırakma 15. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Elimi Bırakma son bölüm
Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı merak konusu olmuştu. Elimi Bırakma'dan 15. bölüm 2. fragmanı geldi. Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılmıştı. Yeni bölümde neler olacak? 

Elimi Bırakma 15. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Elimi Bırakma son bölüm

Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Elimi Bırakma 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. ELimi Bırakma'nın son bölümünde Kardeşini bulmanın sevincini bile daha yaşayamayan Azra, Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmesiyle yıkılır. Azra ne kadar da Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmektedir. Bu durum Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmanın da başlangıcı olacaktır. Fatma ise Mert’in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar, çocuğunu geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha Mert’i kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır. Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışan Cenk içinse Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır, Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmıştır.
Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir heyecanla izlenen Elimi Bırakma 15. bölümü 4 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle yayınlanacaktır.

ELİMİ BIRAKMA 15. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Elimi Bırakma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yine izleyiciyi şaşkına çevirecek gelişmeler yaşanıyor. Fragmanı izlemek için haber de bulunan video butonuna tıklayarak izleyebilirsiniz.

ELİMİ BIRAKMA 15. BÖLÜM 1. FRAGMAN İÇİN TIKLA

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Elimi Bırakma yeni son bölümde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Azra'nın kardeşini bulmanın sevinci yarım kalmıştır. Çünkü Mert'in kendisini değil Sumru'yu seçmiştir. Mert'in bu kararıyla yıkılan Azra Mert'ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra'nın kendisini terk ettiğini düşünmekten kendini alıkoyamaz. Bu gelişme Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmayı beraberinde getirecektir. Diğer yandan Fatma, Mert'in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar. Mert'i geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha onu kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır. Cenk ise Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışmaktadır. Ancak Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır. Bunun için de Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmakta gecikmez. TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de. Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor. 
Kaynak Yeniçağ: Elimi Bırakma 15. bölüm fragmanı! Elimi Bırakma son bölüm