Borsa'da Fikirtepe sarsıntısı Emlak Konut GYO, Fikirtepe’de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 1615 bağımsız bölümü 11,5 milyar TL'ye aldığını açıkladı.
Milletvekili eşim sağ olsun: AKP milletvekilinin eşi önce borçlu AVM'yi Ziraat Bankası'na devretti sonra ballı ihaleyi kaptı Dün gerçekleştirilen Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesi, bu kez de AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan’ın eşi olan Fatih Erdoğan’ın sahibi olduğu Pasifik GYO’ya gitti.
AKP Milletvekilinin eşi Bodrum'daki ballı ihaleyi kaptı Emlak Konut GYO, Muğla ili Bodrum ilçesinde hayata geçireceği Türkbükü projesinin ihalesi bakın kime gitti
Bakanlık İBB'yi devreden çıkardı.Demirören borcuna karşılık Ziraat Bankası'na vermişti imara açıldı. Sedat Peker Kemer Country imara açıklacak dedi ve haklı çıktı. Demirören Grubu’nun kredi borçları nedeniyle Ziraat Bankası’na geçen İstanbul Eyüpsultan'daki Kemer Country için İBB'nin vermediği imarı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı verdi.
Yargı 'dur' dedi, rant yine de durmadı İstanbul’da yargının ‘devlet ormanı’ dediği alana TOKİ’nin iştiraki bin 167 konut inşa etti. Danıştay’ın verdiği yürütmeyi durdurma ve plan iptal kararları da rant sevdasının önüne geçemedi.
38 bin 500 lira daha az ödenecek Kamu bankaları öncülüğünde başlayan ve Emlak Konut GYO ile devam eden konut kampanyasında bir hamle daha geldi. Emlak Konut GYO, kredi faizini bir kez daha düşürdü ve 0.79’dan 0.69’a çekti. Bu durumda 500 bin liralık ev alan vatandaş 10 yıl vadede 21 bin 400 lira, 180 ayda ise 38 bin 500 lira daha az ödeyecek.
Emlak Konut GYO'dan 3.7 milyar TL'lik sözleşme Emlak Konut GYO, İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında 3.7 milyar TL'lik bedelli üç sözleşme imzalandığını duyurdu. Yeni sözleşmede yer alan şirketler ise dikkat çekti.