Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Güler sözleri

Emre Belözoğlu'ndan flaş Arda Güler sözleri
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'le ilgili çarpıcı ifadeler kullandı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Esenler Belediyesi''nin düzenlediği bir programda açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu''nun açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle:

- Başakşehir''in bana, benim Başakşehir''e iyi geldiğini düşünüyorum. Çok şükür Avrupa hedefine ulaştık. Elmizdeki mevcut kadromuz güçlü bir kadro. Bunu daha da güçlendirecek kaliteli oyunculara ihtiyacımız var. Kalitemizi artıracak 3 ya da 4 transfer yapmak istiyoruz.

- Ben Fenerbahçe''de sportif direktörlük yaparken Arda Güler''le 15 yaşında profesyonel mukavale imzaladık. Çok iddialı olacak, belki abilerimiz veya arkadaşlarımız görmüşlerdir ama Arda Güler''de görmüş olduğum yetenek 16 yaşında hiçbirimizde yoktu. Onu doğru beslememiz, doğru eğitmemiz gerekiyor. Topraklarımızda yetişmiş olan her değere sahip çıktığımız gibi sahip çıkmamız gerekiyor. Gelişimini hep beraber göreceğiz. Ben, çok büyük bir futbolcu olacağını ve Avrupa''da ülkemizi temsil edeceğini düşünüyorum.

- Hepimizin hayalleri var hayatta. Bazıları yarım kalmış hikaye diyor ama benim için Fenerbahçe hiçbir zaman hikaye olmadı, hayatın ta kendisi oldu. Fenerbahçe bizim için gönlümüzdeki en güzel yerde. Allah nasip ederse teknik adamlık kariyerimde geliştikten, daha donanımlı hale geldikten sonra konuşurken gözleri dolan kardeşlerimi güldürmek istiyorum. Bunu yapabilecek gücümüz, kuvvetimiz de çok şükür var.