Erdoğan açıkladı! 40 bin personel alınacak

Erdoğan açıkladı! 40 bin personel alınacak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplamda 80 bini bulacak istihdam kapsamında 40 bin personel istihdamının daha yapılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 40 bin istihdam daha müjdesi verildi. KOSGEB bünyesinde yeni projeler için 80 bin istihdam hedefine ulaşılıyor. Proje yönetim dair başkanı tarafından Faruk Kahvecioğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Müjdesini verdiği programda yüzde 50 hedefe ulaşıldığı belirtildi.

HEDEF 80 BİN PERSONEL İSTİHDAMI

Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı kapsamında açıklanan 80 bin personel alımında 40 bin sayısına ulaşıldığı açıklandı. KOSGEB’in hızlı destek programına olan ilgi giderek arttığı belirtildi.

100 BİN TL DESTEK

Hali hazırdaki istihdamı korumak için üretilen her bir yeni istihdam için de 100 bin lira destek sağlandığı belirtiliyor. Bu desteğin ödemesi 24 ay sonra faizsiz bir şekilde yapılabileceği ifade edildi.

40 BİN PERSONEL ALIMI

Hedefin 2022 yılı için de toplamda 80 bine ulaşılmasında. 80 bine yakın yeni istihdam yaratmak için 40 bine yakın sayıya ulaşıldığı ve bu sayının tamamlanacağı belirtildi.