Yavaş: "Bu tür manzaralar hoş değil"

Yavaş: "Bu tür manzaralar hoş değil"
Güvenpark'ta bankta yatan evsiz vatandaşı gören CHP ve İYİ Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, kimsesizlere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak, "Bu tür manzaralar hoş değil" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Çankaya Güvenpark'taki minibüs sürücülerini ziyaret etti.

Burada sürücülerin sıkıntılarını dinleyen Yavaş, "Aradan 10 sene geçmiş, nüfus 6 milyonu bulmuş, dolmuş sayısı aynı. Esnafımız da şikâyetçi, toplu taşımacılar da şikâyetçi. Bu işi hep beraber çözeceğiz" dedi. Yavaş'a sorunlarını anlatan minibüs sürücüleri ise "Bizim en büyük sorunumuz sonradan verilen C plakalar. İşlerimizi allak bullak ettiler” ifadelerini kullandı.

“KİMSESİZLERE SAHİP ÇIKMALIYIZ”

Öte yandan, Güvenpark’taki bu ziyaretleri sırasında köpeği ile birlikte yatan evsiz bir vatandaşla da karşılaşan Yavaş, sokakta kalan kimsesizlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek, “Bu tür manzaralar hoş değil” dedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, sokak hayvanlarını korumak için de önlem alınması gerektiğini söyledi.