Erdoğan, İmamoğlu’nu Sisi’ye benzetti

Erdoğan, İmamoğlu’nu Sisi’ye benzetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan YSK’nın kararı ile mazbatası elinden alınan İmamoğlu’nu Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’ye benzeterek “31 Mart’ta seçime en çok sevinenler arasında Yunanlılar vardı. Pazar günü inşallah bu işi tersine çevireceğiz” dedi.

İstanbul’daki seçime günler kala sahaya inme kararı alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe’de konuştu. Erdoğan “31 Mart’ta seçime en çok sevinenler arasında Yunanlılar vardı. Pazar günü inşallah bu işi tersine çevireceğiz. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Burada Sancaktepe’nin 20 yıl öncesini bilenler ne kadar? 20 yıl öncesinde böyle bir Sancaktepe var mıydı? Burada da çöp dağları yok muydu? İktidar olduk Sancaktepe adeta küllerinden doğdu. Birileri atıyor tutuyor. Diyor ki 25 senede ne yaptınız. Bunu söyleyen Binali Yıldırım’ın karşısındaki aday. Adam Sanki İstanbul’da yaşamamış. İstanbul’un neresinde ne olmuş bilmiyor. Bizim lügatimizde yalan ve iftiranın yeri yoktur olmayacaktır.”

“Ümraniye’deki çöplük. BŞB kim vardı CHP, burası patladığı zaman 39 vatandaşımız burada öldü. CHP çöptür, çukurdur, çamurdur. Pazar gününe 4 gün kaldı. Pazar günü farklı bir müjdeyle yola devam etmeliyiz.”

“Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa bu kadar uzun süreli büyüme dönemi yaşanmıştır. Maruz kaldığımız her saldırının CHP ve HDP başta olmak üzere içeride desteklenmesinin sebebi budur. Duvarlara ne yazdılar ‘Zulüm 1453 yılında başladı’ dediler. Eyy CHP zihniyeti Zulüm 1453’te başlamadı, gönüllerin fethi 1453’te başladı. İstanbul Konstantinapol’dan kurtularak bize geldi. 31 Mart’ta seçime en çok sevinenler arasında Yunanlılar vardı. Pazar günü inşallah bu işi tersine çevireceğiz. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz, Binali Yıldırım mı diyeceğiz.”

İlgili Haberler