Erdoğan’dan hayat pahalılığı itirafı. Vatandaş alamasa da vitrinde var ama

Erdoğan’dan hayat pahalılığı itirafı. Vatandaş alamasa da vitrinde var ama
Hayat pahalılığı itirafında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ama insanların düne göre biraz daha az miktarda alabiliyor olsa da istedikleri her ürüne erişiminin olduğu bir ülkede yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu''nda düzenlenen, "Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı"nda konuştu.

Partililere seslenen Erdoğan, “Hiçbir haklı, haksız gerekçe sizlerin kendinizi AK Parti''nin ve ülkenin verdiği mücadelelerin dışında tutmanızın sebebi, bahanesi olamaz. Ülkeye hizmet etmek sadece unvanla, sadece makam, mevki ile olmaz. "Bölgemizin ve dünyanın ekonomik krizler, savaşlar, sosyal ve siyasi mühendislik oyunlarıyla yeniden şekillendirilmeye çalışıldığı şu dönemde sizleri bir kez daha saflarımızı sıklaştırmaya özellikle davet ediyorum.” çağrısında bulundu.

Sözlerinin devamında ekonomiye değinen Erdoğan, “Evet, hayat pahalılığı vardır ama insanların düne göre biraz daha az miktarda alabiliyor olsa da istedikleri her ürüne erişiminin olduğu bir ülkede yaşıyoruz." İfadelerini kullandı.

Erdoğan, “İstihdamı yani insanımızın çalıştığı işini, oradan elde ettiği gelirini koruma öncelikli ekonomi politikamızı sürdüreceğiz. Sosyal destek programlarımızın etkinliğini artırarak hiçbir vatandaşımızın sahipsiz, aç, açıkta, umutsuz kalmadığı bir sistemle hedeflerimize doğru yürümeyi sürdüreceğiz.” dedi.

İlgili Haberler