Erkenci Kuş 35. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş 35. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş bugün yayınlanacak mı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman’ın oynadığı Erkenci Kuş dizisi 35. bölüm ne zaman yayınlanacağı çok merak ediliyor. Son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanında neler yaşandı? İşte son detaylar…

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Can ve Sanem kötü günleri artık geride bırakmıştır aşklarına kaldıkları yerden daha da mutlu bir şekilde devam ederler… Can’ın Balkanlara gitmemesi ve Sanem’le barışmaları şirkette Hüma dışında herkesi çok mutlu eder. Bu arada ajans ve yayınevi birlikte sosyal sorumluluk projesine katılır. Fakat Can son anda Yiğit ve Polen’i devre dışı bırakır. Bu arada Hüma da boş durmaz, Polen etkili olamayınca başka planlar yapmaya başlar ve ailelerin de katılacağı bir yemek organize eder.

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Can ve Sanem arasındaki kıskançlık krizi iyice büyür ve Can sonunda pes edip, Sanem’i kaçırır. Can, Sanem ile konuşup sorunlarını halletmek için baş başa kalabilecekleri bir dağ evi ayarlar. Fakat ikisi de burada da rahat durmaz, konuşmaları tartışmaya döner ve inatlaşmaya devam ederler. Bir yandan da eğlenceli bir gün geçirirler. Sanem ve Can’ın bir anda ortadan kaybolması özellikle Polen ve Yiğit’i tedirgin eder. Polen ikisinin barışacaklarından korkup, Hüma’dan destek ister. Acaba baş başa kalmaları, Sanem ve Can’ın arasındaki buzları eritmeye başlayacak.

ERKENCİ KUŞ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir’in paylaştığı Erkenci Kuş 35. yeni bölümü ile bugün yayınlanacak.