Erkenci Kuş son bölüm! Erkenci Kuş 24. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş son bölüm! Erkenci Kuş 24. bölüm fragmanı
Erkenci Kuş bu akşam 23. son bölümü ile izleyici ile buluştu. Son bölümde; Can ile Sanem sevgili oluyor ve ajanstaki herkes bu aşkı konuşuyor. Peki, Erkenci Kuş 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı...

Erkenci Kuş son bölümü yayınlandı. Hemen arkasından ise Erkenci Kuş 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.  Son bölümde; Can ile Sanem sonunda sevgili oluyor. Can Sanem'i dağ evine davet ediyor ve romantik bir sürpriz hazırlıyor. Öte yandan Sanem'in Can'ın dağ evine gideceğini ve sevgili olduklarını tüm ajans çalışanları duyuyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

ERKENCİ KUŞ 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Dizinin bu akşam 23. bölümünün yayınlanmasının ardından 24. bölüm fragmanı ön izlenmesi de yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sanem Can'a aşık olduğunu ilan ediyor.

erkenci3.png

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜM NE OLDU?

Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.