Erkenci Kuş son bölüm ve 21. bölüm fragmanı 

Erkenci Kuş son bölüm ve 21. bölüm fragmanı 
Erkenci Kuş bu akşam 20. bölümü yayınlandı. Her hafta Erkenci Kuş son bölüm çok merak edildi. Sanem ile Can sırılsıklam aşık oluyorlar. Peki Erkenci Kuş 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş son bölümü dün akşam FOX tv'de yayınlandı.. Peki, Erkenci Kuş 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin son bölümünün hemen ardından yeni bölümünden ilk teaser da geliyor. Bildiğiniz üzere uzun zamandır Can ile Demet arasında aşk dedikoduları geliyordu, geçtiğimiz gün de magazin gündemine damga vuran bir gelişme yaşandı. Can Yaman ile Demet Özdemir'in yeni bir aşka yelken açtıkları iddia edildi. Çift bir mekandan birlikte çıkarken görüntülendi. Öte yandan Erkenci Kuş dizisine yeni bir isim daha katıldı. Gamze Topuz Ceyda karakteriyle dizinin yeni bölümlerinde izleyenlerin karşısına çıkacak.  Sanem ve Can'ın hayatına yürüttükleri yeni reklam kampanyasıyla dahil olacak. Babasının sahip olduğu şirkette Ceo olan Ceyda, sakin görünümü altında aslında agresif ve takıntılı olan karakteriyle dikkatleri çekecek. Her istediğini elde etmeye alışık ve bu yolda her yolu mubah gören Ceyda'nın, Can'la tanışması dizide beklenmeyen yeni sürprizlere neden olacak.

ERKENCİ KUŞ 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Erkenci Kuş 21. bölüm fragmanı dün akşam yayınlanan son bölümünün ardından yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sanem ile Can'ın arasında geçen diyalog izleyenleri güldürmeyi başarıyor.

ERKENCİ KUŞ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

erkenci-kus-21.bolum-fragmani.jpg

ERKENCİ KUŞ SON BÖLÜMDE NE OLDU

Sanem ve Can Birlikte Çalışmaya Başlıyor. Sanem kamp gecesi Compass Sport için bazı fikirler ve slogan bulur. Bu fikirleri beğenen Can kampanyanın başına Sanem’i getirir ve birlikte çalışmaya başlarlar. Bu arada kamp dönüşü kaza yapan Emre hastaneye kaldırılır. Bunun haberini alan Can hemen hastaneye gider, Sanem de onu yalnız bırakmaz. Bu kaza, Emre ve Can’ın arasındaki buzları eritmeye başlar. Bu arada ajansa gizli kamera koyan Aylin, kampanya ile ilgili bütün bilgileri çalıp harekete geçer. Aylin bu hareketi ile Can’ı alt edebilecek midir?