Ersin Düzen istifa etti

Ersin Düzen istifa etti
Türkiye Futbol Federasyonu Basın Danışmanı Ersin Düzen, görevinden ayrıldığını açıkladı.

A Milli Futbol Takımı''nın Hollanda''ya yenildiği maç sonrası karşılaşmayla ilgili yorumlarını paylaşan Ersin Düzen, önce Rıdvan Dilmen''den, ardından da Burak Yılmaz ve Şenol Güneş''ten tepki görmüştü. 

Düzen, TFF Başkanı Nihat Özdemir''in danışmanlığından ayrıldığını duyurdu.

Düzen, "Hollanda yenilgisinin, attığım twit üzerinden yorumlanıp, tartışılmasını ve açıklamaları üzülerek takip ettim. Sn Nihat Özdemir’e de düşüncelerimi ifade edip, ayrılmamın daha uygun olacağını söyledim. Sn Başkan ve yönetime teşekkür ediyor, Milli Takımımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

TFF basın danışmanı Ersin Düzen, Hollanda - Türkiye maçının devre arasında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yönelik çarpıcı bir paylaşım yapmış Güneş’i üstü kapalı şekilde istifaya davet etmişti.

Ersin Düzen sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

"Şenol Güneş, Cebelitarık maçının ilk yarısındaki kötü oyun için “Rakibimiz Hollanda karşısında da iyi savunma yaptı. 41 dk gol yemediler” demişti. Cebelitarık kadar olamadık! A,B,C plan tutmadı, senin harf bitti. Z raporunu alsak mı artık hocam?! "

"ŞEYTANİ DÜZEN VAR"

Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından "Şeytani bir düzen var" göndermesi yapmıştı. Güneş ayrıca, "6 ay önce övenler şimdi gitmemi istiyor. Gelmem için yalvarıyorlardı" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler