CHP’li Mahmut Tanal’dan at arabacısı açıklaması: Video kırpılarak servis edilmiş

CHP’li Mahmut Tanal’dan at arabacısı açıklaması: Video kırpılarak servis edilmiş
Erzurum’da at arabacısıyla arasında geçen diyalogla ilgili çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten CHP’li vekil Tanal, “Video kırpılarak servis edilmiş” dedi.

Erzurum’da bir at arabacısıyla arasında geçen diyalogla gündem olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, videonun kırpılarak servis edildiğini iddia etti.

At arabacısının “AK Partiliyim” cevabı sonrası arabadan inmediğini belirten Tanal şu ifadeleri kullandı.

Yandaş medya ve yandaş medyaya alet olan yayın kuruluşları, #Erzurum’da at arabasına bindiğim vatandaşla olan diyaloğumu, videoyu kırparak, videonun sonunu silerek tamamen çarpıtmış! Güya “AK Partiliyim” cevabı üzerine apar topar arabadan inmişim.

Oysa hayat pahalılığını kabul eden, devamında şükreden at arabası sahibinin yanına oturdum. Kendisiyle sohbet ettik. Vatandaşların daha iyi şartlarda yaşamayı talep etmesinin, devletin de bu talebi yerine getirmesinin gayet doğal olduğunu vurguladım.

Sonrasında at arabası sahibine kolaylıklar dileyerek, tokalaşıp ayrıldım. Ancak yandaş medya, meseleyi tamamen farklı yansıtmış. Algı yaratma maksatlı videonun başını kullanıp, sonunu kesmişler. Onların sildiği bölümü, biz paylaşmış olduk. Bu yandaşlardan her şey beklenir!

Bu arada Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde CHP milletvekillerinin Erzurum’da yaptığı saha çalışmasının, Ak Parti’yi nasıl paniklettiğini, “CHP’nin Erzurum Ziyaretinin Etkileri” başlıklı ne tür raporlar hazırlandığını gayet iyi biliyoruz!

Paniklemekte haklısınız… Millet İttifakı olarak Erzurum’da da uykularınızı kaçırmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler