Esenyurt'ta korku dolu anlar. Genç kadın 18. kattan aşağı düştü

Esenyurt'ta korku dolu anlar. Genç kadın 18. kattan aşağı düştü
İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda Gülnur E. (22) adlı genç kadın, 18 katlık bir plazanın en üst katından arabanın üzerine düştü. Korku dolu anları gören bir vatandaş acile olarak sağlık ekiplerine haber verdi.

İstanbul Esenyurt'ta feci bir olay meydana geldi. Olay, saat 13.00 sıralarında Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi 2051. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülnur E., 18 katlı binanın en üst katından park halinde bulunan bir otomobilin üzerine düştü. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

esenyurtta-18-katli-plazada-sok-olay-genc-kizin-dusme-ani-kamerada-4620-dhaphoto8.jpg

DURUMU CİDDİYETİ KORUYOR 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından genç kızı hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Gülnur E.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.  Öte yandan genç kızın atladığı anlarda sokakta bulunan ve olayı gören erkek arkadaşı da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

esenyurtta-18-katli-plazada-sok-olay-genc-kizin-dusme-ani-kamerada-4620-dhaphoto10.jpg

GÜVENLİK KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI 

Gülnur E.'nin düşme anı ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, Gülnur E.'nin bir arabanın ön kısmının üzerine düştüğü görülüyor.

esenyurtta-18-katli-plazada-sok-olay-genc-kizin-dusme-ani-kamerada-4620-dhaphoto3.jpg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı