Afganistanlı gaspçıyı vatandaşlar yakaladı

Afganistanlı gaspçıyı vatandaşlar yakaladı
Esenyurt'ta Sierra Leona Cumhuriyeti uyruklu bir kişinin cep telefonunu gasp etmeye çalışan 2 Afganistan uyruklulara çevredekiler müdahale etti. Gaspçılardan N.R. tutuklandı.

İHA ve DHA''nın haberine göre, Afganistan uyruklu 2 kişi, Sierra Leona Cumhuriyeti uyruklu A.T.''nin cep telefonunu gasp etmek istedi. Şahısların saldırısı üzerine başından yaralanan mağdur yere yığılırken, olayı gören çevredeki vatandaşlar gaspçılara müdahale etti.

Vatandaşlar, saldırgan şahıslardan birini yakalayarak etkisiz hale getirdi. Durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlar, yetkililer gelene kadar gaspçılardan birini yerde hareketsiz şekilde bekletirken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı göçmen ambulans ile Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine kaldırıldı. 

Yerde hareketsiz şekilde yatan N.R. isimli gaspçı, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, diğer şahsın kaçtığı öğrenildi. Üst aramalarında A.T. isimli göçmenin cep telefonu ele geçirilirken, adliyeye sevk edilen N.R. isimli şahıs tutuklandı. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.