Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi, Kütahya'da

Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi, Kütahya'da
Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi, Kütahya'da

Cuong, Vali Çiftçi'yi ziyaret etti, iş adamlarıyla bir araya geldi

Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Nguyen The Cuong, Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cuong'un Kütahya'yı tanıdıkça daha çok seveceğini söyledi. Kütahya'nın tarihi bir kent olduğunu dile getiren Çiftçi, şöyle konuştu:


"Kentimiz, Türkiye'nin en çok termal turizm merkezi olan yerlerinden biridir. İnanıyorum ki, Sayın Cuong, burada aradığını bulacaktır. Yatırım yapmak için birçok olanak ilimizde mevcut. İnşallah bir araya gelmemiz, en kısa zamanda yatırıma dönüşür. Hem Kütahya adına hem de Vietnam adına güzel olur. Bugün iş adamlarımızı da çağırdık, onlarla da bir araya gelecekler. Bu görüşmeler sonunda Vietnam'la işbirliğimizi geliştirmenin mutluluğunu yaşayacağız. Vietnam'dan da kentimize bundan sonra turistlerin geleceğine inanıyorum."
Büyükelçi Cuong da Çiftçi'nin ve daha önce ziyaret ettiği Belediye Başkanı Mustafa İça'nın kendisini çok samimi karşıladığını, Kütahya'da olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.


Türkiye'de 20'den fazla il gezdiğini anlatan Cuong, "Kütahya'da da yetkililer ve iş adamlarıyla görüşüp nasıl çalışma yapabiliriz diye düşündüm.