Ece Erken'in paylaşımına takipçileri anlam verememişti.

Ece Erken'in  paylaşımına takipçileri  anlam verememişti.
Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesi sonrası zor günler geçiren sunucu Ece Erken, esrarengiz bir paylaşım yaptı. Ünlü sunucunun kandil gecesi paylaşımındaki "FAYYEM" ifadesi, takipçileri arasında merak konusu oldu.

''''Fayyem'''' ismi, Ece Erken’in paylaşımının ardından gündemde yer alıyor. Bir süre önce eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden ve bunun üzüntüsünü yaşayan ünlü sunucu Ece Erken sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. 

"FAYYEM" İFADESİ MERAK KONUSU OLDU

Ünlü sunucu Ece Erken, kandil gecesindeki paylaşımıyla takipçilerinin dikkatini çekti. Erken''in hikaye olarak paylaştığı fotoğraftaki "FAYYEM" ifadesi merak konusu oldu. Ünlü sunucunun bu ifadeyle ne mesaj verdiği sosyal medyada tartışma yarattı.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Ece Erken sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla akıllarda soru işareti oluşturdu.

Ece Erken Fayyem’in ne demek olduğu ile ilgili yaptığı açıklamada eşinin babaannesinin adı olduğunu dile getirdi.

ECE ERKEN’DEN FAYYEM AÇIKLAMASI

Ece Erken, "Fayyem... Eşimin en sevdiği, bahsederken ağladığı babaannesinin adı. Bütün hislerimi kendim için, kendimi rahatlatmak için kağıda döktüm ve adına Fayyem dedim. Eşimi büyüten, 20''li küsür yaşlara kadar aynı odada yattığı değerli babaannesini de saygıyla ve sevgiyle anıyorum." dedi.

 

İlgili Haberler