Eski başpehlivan İYİ Parti'ye üye oldu

Eski başpehlivan İYİ Parti'ye üye oldu
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Akçakoca’da ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretlerde İYİ Parti Alaplı teşkilatına üye olan eski Kırkpınar Başpehlivanı Eyüp Ünlü’ye parti rozeti takıldı. Ünlü’nün İYİ Parti üyeliği spor camiası ve sevenleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Akçakoca’daki ziyaretinde, İYİ Parti Alaplı teşkilatına üye olan eski Kırkpınar Başpehlivanı Eyüp Ünlü’ye parti rozetini taktı.

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ziyaretlerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, büyük bir ilgiyle karşılandı. Korona virüs pandemisi dolayısıyla tedbirlere uyularak gerçekleştirilen ziyarette Akşener, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Akşener’e, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve partililer de eşlik etti. Bir gün önce İYİ Parti Alaplı teşkilatına üye olan eski Kırkpınar Başpehlivanı Eyüp Ünlü’ye rozetini Genel Başkan Meral Akşener taktı. Ünlü’nün İYİ Parti üyeliği spor camiası ve sevenleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.