Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alacak

Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alacak
İŞKUR üzerinden yapılan ilana göre, ESKİ bünyesine lise mezunu personeller alacak.

ESKİ olarak da bilinen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından İŞKUR üzerinden yapılan kamu personeli alımı iş ilan açıklamaları ile kurum bünyesine geçici pozisyonda ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere personeller alınacak.

ESKİ Müdürlüğü tarafından yapılan ilan açıklamalarında işe alınacak personellerin 6 aydan az çalıştırılacağı belirtildi. Alınacak personeller beden işçisi olarak çalıştırılacaklar.

ŞARTLAR

ESKİ İşçi Alımı Başvuru Şartları ESKİ bünyesine alınacak ve geçici olarak çalıştırılacak olan 4 işçi alımı adaylarının lise mezunu olması,

Kadın ve erkek adayların 18 yaşından büyük olması,

Adayların Eskişehir merkez ve ilçelerinde ikamet ediyor olması tercih ediliyor.

Eskişehir Personel Alımı Başvuru Şekli Eskişehir personel alımı başvuruları Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayınlanan 00006527151 İŞKUR iş ilan numarası ile 25 Ocak 2022 tarihine kadar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden iş arayan girişi yapılarak online ya da İŞKUR hizmet merkezlerinden yapılabilecek.

İŞKUR iş ilanları başvurusu yapan bu adayların bütün duyuruları ve sonuçlar Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün internet sayfası olan “eskişehir-eski.gov.tr” adresi üzerinden yayınlanacak olup başvuru yapan adayların bu site üzerinden başvurularını takip etmeleri gerekiyor.