EURO 2020'de yarı finaller bugün başlıyor

EURO 2020'de yarı finaller bugün başlıyor
EURO 2020'de ilk yarı final maçında İtalya ile İspanya karşı karşıya geliyor. TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı, tecrübeli Alman hakem Felix Brych yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Maçkolik''te yer alan habere göre, 16. Avrupa Futbol Şampiyonası''nda (EURO 2020) yarı final heyecanı, bugün oynanacak tek maçla başlayacak. Yarı final ilk maçında İtalya ile İspanya, kozlarını paylaşacak.

İTALYA-İSPANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İlk yarı final maçında, turnuvanın iki tecrübeli takımı İtalya ile İspanya, kozlarını paylaşacak. Bugün TSİ 22.00''de başlayacak karşılaşmayı, tecrübeli Alman hakem Felix Brych yönetecek. Karşılaşma TRT 1''den naklen yayımlanacak.

Karşılaşma öncesi İtalya''da aşil tendonundan ağır bir sakatlık geçiren Leonardo Spinazzola bu maçta forma giyemeyecek. İspanya''da ise eksik bulunmuyor.

İTALYA İSPANYA MUHTEMEL 11''LER:

İTALYA: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne

İSPANYA: Unai Simon; Azpilicueta, García, Laporte, Alba; Koke, Busquets, Pedri; Moreno, Morata, Olmo

Turnuvadaki tek şampiyonluğunu 1968 yılında elde eden İtalya, 2000 ve 2012''deki turnuvalarda ise finale kalmasına rağmen kupaya uzanamamıştı.

Şampiyonanın en başarılı takımları arasında yer alan İspanya ise 1964, 2008 ve 2012''de zirveye çıktığı organizasyonda dördüncü kez kupaya uzanmak istiyor.