Evlenmek için akın ettiler. İzin çıktı uzun kuyruklar oluştu

Evlenmek için akın ettiler. İzin çıktı uzun kuyruklar oluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kademeli normalleşme kararlarının ardından nikah tarihi almak veya daha önceden aldıkları tarihleri değiştirmek isteyenler, günün erken saatlerinde evlendirme daireleri önünde kuyruk oluşturdu.

Evlendirme dairelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Evlenmek için akın ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın açıkladığı kademeli normalleşme kararları sonrası nikah tarihi almak ya da daha önceden aldıkları tarihleri değiştirmek isteyenler evlendirme dairelerinin yolunu tuttu. Sabah saatlerinden itibaren evlendirme dairelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu.

Avcılar Zübeyde Hanım Evlendirme Dairesi’nin önüne saat 06.30 itibarıyla gelen çiftler kuyruk oluşturdu. Bir görevli de karışıklılık olmaması için çiftlere numara verdi.

Avcılar Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Dairesi Nikah Memuru Şefi Destegül Koçak, yoğunluğu bekledikleri için mesaiye 1.5 saat erken başladıklarını belirterek 1 saatte 30 başvuru aldıklarını ifade etti.

Koçak, kısıtlı salon ve evlendirme memuru bulunduğunu, başvuruların büyük bölümüne istenen tarihleri veremeyeceklerini belirtirken, sıra bekleyen çiftler uzun süredir normalleşmeyi beklediklerini ve umutla nikah tarihi almaya çalıştıklarını söylediler. (DHA)