Fatih Terim: “Tüm maçları kazanırsak…”

Fatih Terim: “Tüm maçları kazanırsak…”
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Bursaspor maçı sonra yaptığı açıklamada Şimdi puan sıralamasına bakmaksızın sezon sonuna kadar olan maçları kazandığımızda nereye geleceğimizi herkes çok iyi biliyor." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

İlk yarıda 2-0 geriye düşmeleriyle ilgili konuşan Terim, “İlk yarı kolay değildi. İzahı zor, kötü bir oyun oynadık” ifadelerini kullandı.

Lider Başakşehir’in puan kaybettiği haftayı kazanarak kapatmalarına değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Puan sıralamasına bakmaksızın sezon sonuna kadar olan maçları kazandığımızda nereye geleceğimizi herkes çok iyi biliyor. O inancı hiç kaybetmedim” dedi.

İşte Terim’in yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan satır başları;

“İlk yarının izahı zor tabi. Kötü oynadık, geriye düştük. Ama ilk yarının sonundaki gol maça bizi bağladı. İkinci yarı daha iyi oynadık. Üç gol bulup 3-2’yi almak Bursa’da kolay değil. İki takım için de kritik bir maçtı.”

“O İNANCI HİÇ KAYBETMEDİM”

“Futbol sahada oynanan bir oyun. İyiyseniz kazanırsanız, kötüyseniz zaten kaybedersiniz. Hak etmediğimiz hiçbir şeyi istemedik. Şimdi puan sıralamasına bakmaksızın sezon sonuna kadar olan maçları kazandığımızda nereye geleceğimizi herkes çok iyi biliyor. O inancı hiç kaybetmedim. İnşallah böyle devam ederiz.

“KAZANMASINI BİLMEK ÇOK ÖNEMLİDİR”

“Hiç beklemediğiniz anda Galatasaray iki golle geriye düştü. İlk yarı kolay değildi. İzahı zor, kötü bir oyun oynadık. Benim istediğim oyunlar bunların çok üzerindedir. Üçten sonra dördü atabilirdik ama kolay değil kritik maçları oynamak. Ama kazanmasını bilmek çok önemlidir.”