Faturaya ver parayı al! Son gün 10 Ekim

Faturaya ver parayı al! Son gün 10 Ekim
Bankaların promosyon yarışının ardından yenisi başladı. Vatandaşlar otomatik talimat verdiklerinde karşılığında bankadan alacakları parayı kıyaslamaya başladı. Talimat verenlerin 170 TL alması mümkün.

Bankaların promosyon kampanyalarına fatura talimatı kampanyaları eklendi. Elektrik, doğalgaz, su faturası faturası gibi aylık ödemeleri için talimat verenler için bankalar yarışa girdi.

En son duyuru Yapı Kredi Bankası'ndan geldi. Yapı Kredi Bankası'na 10 Ekim'e kadar başvuru yaparak talimat veren vatandaşlara 170 TL ödeniyor.

faturaelektirikaa.jpg

Mobil bankacılık dönemi ile birlikte telefon üzerinden fatura ödemelerinde hızlı bir artış oldu. Bankalar da teknolojini getirdiği bu sonucu müşteri kazanma yolu olarak değerlendiriyor.

Yapı Kredi Bankası kampanya çerçevesinde müşterilere 170 ödeme yapacağını duyurdu. Peki bu parayı almak için ne yapmak gerekiyor?

paraa.jpg

Yapı Kredi Bankası, otomatik fatura talimatı veren müşterilerine 170 TL tutarında ödeme yapacak.

SON GÜN 10 EKİM

Yapı Kredi, otomatik fatura talimatlarıyla ilgili başlattığı yeni kampanyanın ayrıntılarını da kamuoyuyla paylaştı. Kampanya 10 Ekim tarihine kadar devam edecek ve katılan müşteriler 170 TL'ye kadar kazanma fırsatı elde edecek.

Bankanın açıklamalarına göre, 2 yeni otomatik fatura talimatı veren müşterilere 30 TL değerinde Worldpuan hediye ediliyor.

4 yeni talimat verenler için 80 TL, 6 yeni talimat verenler için ise 150 TL değerinde Worldpuan veriliyor. Bununla birlikte, kredi kartları üzerinden verilen 6 yeni talimata ek olarak ekstra 170 TL ödeniyor. Bankanın kampanyasına sms yolu ile katılabilirsiniz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.