Türkiye Kupası'nda dev maç

Türkiye Kupası'nda dev maç
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geliyor. Futbolseverler maça dair detayları şimdiden araştırmaya başladı. ! Peki Fenerbahçe - Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte tüm detaylar ve iki takımın muhtemel 11'leri…

Süper Lig’te derbi mağlubiyetinin ardından moral arayan Fenerbahçe, yeni teknik direktörüyle henüz galibiyeti bulunmayan Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşılaşıyor. İşte maça dair tüm detaylar…

FENERBAHÇE – BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde bu akşam sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den yayınlanacak. Kritik maçta Fırat Aydınus düdük çalacak.

İKİ TAKIMIN MUHTEMEL 11’LERİ:

Fenerbahçe: Harun, Gökhan, Lemos, Szalai, Novak, Ozan, Sosa, Osayi-Samuel, Mesut Özil, Valencia, Thiam

Başakşehir: Mert, Muhammed, Duarte, Epureanu, Hasan Ali, Azubuike, Youssouf, Gulbrandsen, Giuliano, Fernandes, Crivelli

FENERBAHÇE’DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Luiz Gustavo, Dimitris Pelkas ve İrfan Can Kahveci, müsabakada forma giyemeyecek.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE SAKAT OYUNCU ÇOK

Medipol Başakşehir'de bu maç öncesinde çok sayıda sakat oyuncu bulunuyor. Tedavileri devam eden Edin Visca, Nacer Chadli, Rafael, Mehmet Topal ve Danijel Aleksic bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Turuncu-lacivertli ekipte, uzun süreli sakatlıkları bulunan Junior Caiçara ve Bolingoli de diğer eksik isimler. Tedavisi devam eden Berkay Özcan ve Tolga Ciğerci ile Medipol Başakşehir'in Fatih Karagümrük ile oynadığı maçta sakatlanan Mahmut Tekdemir ve Ömer Ali Şahiner'in durumları ise maç günü netlik kazanacak.