Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Euroleague'in 17. hafta mücadelesinde Khimki ‘ye konuk oluyor. 16 maçta bir kez mağlup olan ve 15 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, ligde lider durumda bulunuyor. Maç saat kaçta ve hangi kanalda? Soruları merak ediliyor işte son detaylar.

Fenerbahçe zorlu Euroleague macerasına devam ediyor. Sarı lacivertlilerde oyun kurucu Ennis dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe'de tek hedef galibiyet. Zorlu mücadelede Khimki’nin yıldız oyuncusu Shved bu zorlu maçta oynayamayacak.

KHİMKİ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN

Khimki Fenerbahçe maçı 8 Ocak Salı günü 20:00’de oynanacak

KHİMKİ FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA

Karşılaşma beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

KHİMKİ’DE SHVED YOK

Khimki’de ise uzun süredir parkelerden uzak olan takımın yıldızı Shved’in yanı sıra sakatlıktan yeni çıkan ve idmanlara katılmaya başlayan Amerikalı Gill’in durumunun da maç öncesi belli olacağı belirtildi. Geçen yıl Play-Off oynama başarısı gösteren Rus ekibi bu sezona istediği gibi başlayamadı ve 16 maçta 6 galibiyet ve 10 yenilgi aldı.

EN SKORER SHVED VE VESELY

Bu sezon Euroleague'de Fenerbahçe, 84.1 sayı ortalamasıyla oynarken, rakibi Khimki ise 79.0 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlilerde Jan Vesely 14.9 sayı ortalamasıyla takımını sırtlıyor. Rus temsilcisinde ise Shved 25.3 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

İLK 5’LER

Khimki : Markovic, Tonny Crocker, Charles, Antohny Gİll, Mıckey Jordan.

Fenerbahçe : Sloukas , Guduric , Datome , Melli , Vesely .