Fenerbahçe'den Arabistan'da müthiş karar. Uğur Dündar açıkladı

Fenerbahçe'den Arabistan'da müthiş karar. Uğur Dündar açıkladı
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, Suudi Arabistan'da oynanacak derbiyle ilgili Ali Koç'un maça çıkmama kararı aldığını duyurdu.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, bu akşam Suudi Arabistan’da oynanacak olan Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan’ın Atatürk ve İstiklal marşı için izin vermemesi iddiaları üzerine Fenerbahçe’nin maça çıkmayacağını açıkladı.

Uğur Dündar Fenerbahçe’nin maç öncesi yapılacak olan ısınma çalışmalarına Atatürk tişörtü ile çıkma talebinin Suudi yönetimi tarafından reddedildiğini ifade ederek, “Ali Koç ve yönetici arkadaşlarımız da o halde biz de sahaya çıkmayız demişler” sözlerini söyledi.

Dündar açıklamasının devamında Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarının Süper Kupa Finalinin önce Almanya’da oynanmasının istediklerini fakat Almanya’nın bu talebi güvenlik gerekçelerini öne sürerek reddettiğini söyledi.

Dündar TFF’nin Suudi Arabistan yetkilileri ile temas haline olduğunu olduğunu söylerken takımlarının buna izin vermeyeceğini ve gerekirse takımlarının (Fenerbahçe) sahadan çekileceğini, final maçına kendi topraklarımızda Atatürk portresi ve pankartları ile maça çıkabileceğini söyledi.

UĞUR DÜNDAR'DAN PAYLAŞIM

Açıklamaların ardından Uğur Dündar "Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa Finali için Kulübümüzün ve Galatasaray'ın ortak duruşları ve TFF'nin girişimi sonucu maç öncesindeki seromonide İstiklâl Marşımız okunacak ve karşılaşma öyle başlayacak." açıklamasını yaptı.

whatsapp-image-2023-12-29-at-16-20-36.jpeg

İlgili Haberler