Fero isimli köpek sahibinin mezarından bir an olsun ayrılmıyor

Fero isimli köpek sahibinin mezarından bir an olsun ayrılmıyor
Trabzon'un Araklı ilçesinde 6 gün önce vefat eden Ömer Güven'in (92), Alman çoban köpeği 'Fero' sahibinin mezarı başından ayrılmıyor.

DHA''nın haberine göre, Araklı ilçesi Kaymaklı Mahallesinde kronik rahatsızlıkları bulunan Ömer Güven, 29 Ekim''de vefat etti. Güven''in 11 yıl önce sahiplendiği Alman çoban köpeği ''Fero'', her gün mezara giderek sahibinin başında bekliyor. 

11 yıl önce de Alman Kurdu cinsi köpeği sahiplenerek adını "Fero" koydu. Yıllar içerisinde "Fero" ile arasındaki sevgi giderek güçlense de, 92 yaşındaki Ömer Güven''in ölümü onları ayırdı.

Mezarın üzerinde yatan köpek, görenleri duygulandırıyor. Güven’in yakınları sevimli köpeğin bir an olsun mezardan ayrılmadığını, saatlerce beklediğini belirtiyor. Sosyal medyada paylaşılan köpeğin fotoğrafları ilgi görüyor.

Ömer Güven''in gelini Fatma Güven, "Kayınpederim defnedilirken ''Fero'' yine buralardaydı, hep oradan izledi. Daha sonra yine oraya geldi. Gömüldükten sonra biz burada otururken çok üzgündü ve o gece cenazenin başında sabaha kadar bekledi. O bazen bizsiz de geliyor buraya. Komşular söylüyor geldiğini ama bizimle mutlaka geliyor. Gördüğünüz gibi zaten hep burada" dedi. 

 

İlgili Haberler