FETÖ pozunu böyle açıkladı: “Selam vermeyelim mi?”

FETÖ pozunu böyle açıkladı: “Selam vermeyelim mi?”
Mehmet Özhaseki, hakkındaki FETÖ iddiaları hakkında konuştu. Özhaseki, FETÖ üyesi olduğu resmiyet kazanmış şahıslarla birlikte yer aldığı fotoğrafı için de açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı’nın AKP’li Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, hakkında çıkan FETÖ haberleri ile ilgili olarak konuştu.

Habertürk’te Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayan Özhaseki, FETÖ üyeleriyle birlikte çektirdiği fotoğraf karesi için ise “Selam vermeyelim mi? O parkta bir adacık var. Orada resim verdik” ifadelerini kullandı. Özhaseki’nin konu ile ilgili açıklamaları şöyle:

“PARKTAKİ ADACIKTA FOTOĞRAF VERDİK”

“Sene 2011'in sonuydu. Yazışmaya başladık. Kuzey Karolina bizimle kardeş olmak istediler. Biz kardeş şehirlere giderken şöyle bir yol izliyoruz. Mesela Kabartay Balkar Cumhuriyeti, Macaristan, Strazburg. Buralara giderken sanayi odasına, ticaret odasına yazarız. İmzalayacağımız protokoller var, gelmek ister misiniz diye yazarız. Macaristan'a 40 kişi gittik. ABD'ye kalabalık heyetle gittik. Meclis 9.4.2012'de karar almış. Eyaletin başşehrine gittik. Orada Meclis'te bizi Türk ve ABD bayraklarıyla karşıladılar. Bana konuşma hakkı verdiler. Ülkemizi tanıtan bir konuşma yaptım, ayakta alkışladılar. Oraya giderken o resimde Ticaret Odası Başkanvekili var. Sanayi Odası Başkanı var. Bir gezi esnasında bu ekiple karşılaştık. Ticaret Odası'nın Başkanvekili selam vermeyelim mi? O parkta bir adacık var. Orada resim verdik.”