Yollar yine kan gölü!

Yollar yine kan gölü!
Yollar yine kan gölü!

Sadece Sivas ve Şanlırfa’da meydana gelen 2 kazada aralarında çocukların da bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti.

Sadece Sivas ve Şanlırfa’da meydana gelen 2 kazada aralarında çocukların da bulunduğu 15 kişi hayatını kaybetti.

 

Trafik canavarı her bayram olduğu gibi bu bayramda da yollardaydı. Şanlıurfa Gaziantep karayolunun 15’nci kilometresinde bayram ziyareti için yakınlarını görmeye giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobildeki 2’si bebek 7 kişi öldü, minibüsteki 10 kişi de yaralandı. Yakınlarının ölüm haberini alıp kaza yerine gelenler sinir krizi geçirdi. Ali Kızmaz ise kazada can veren bebeğinin cesedine sarılıp gözyaşına boğuldu.

 


Can pazarı
Çarpışmanın etkisiyle otomobil savrulurken, minibüs de devrildi. Her iki araç da hurdaya dönerken, olay yerinde tam bir can pazarı yaşandı. Kazayı gören diğer sürücüler, sağlık ve kurtarma ekipleri ile güvenlik güçlerinden yardım istedi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri, kapanan Şanlıurfa - Gaziantep karayolunda önlem aldı. Sağlık ekipleri ise araçlarda sıkışanlara ilk müdahalede bulundu. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede yakınlarına bayram ziyaretinde bulunmak için Suruç’a giden otomobilde bulunan sürücü Cemal Aktaşoğlu, aynı aileden Necla, Cemil, İbrahim ve Halil Kızmaz ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 bebeğin yaşamlarını yitirdiğini saptadı. Otomobildeki 7 kişi de yaşamını yitirirken; minibüste bulunan 10 yolcu ise kazada yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa’daki hastanelere götürüldü. Bu arada, Sivas’ın Zara ilçesinde de otomobille kamyonetin çarpışması sonucu 8 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

 


Köprüde 1 şehit
Boğaziçi Köprüsü’nde de Anadolu yakası istikametinde ilerleyen trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım’ın kullandığı motosiklet, Mehmet Palamut isimli bir kişinin yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Kazada polis memuru İsmail Yıldırım şehit olurken diğer motosiklette sürücünün arkasında oturan oyuncu Elif Kramer yaralandı. Gaziantep Nizip karayolunda da tanker ile midibüsün çarpışması sonucu ilk belirmelere göre, 3 kişi öldü.