Flaş... Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm Türkiye'deki yeni korona virüs önlemini açıkladı

Flaş... Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm Türkiye'deki yeni korona virüs önlemini açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona virüs önlemleri kapsamında tüm işletmelerin saat 22.00'dan sonra hizmet vermeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüste alınacak yeni önlemleri açıkladı. Buna göre, Türkiye'deki tüm işletmeler saat 22.00'dan sonra kepenk kapatacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

"Türkiye bazı şehirlerimize zaman zaman endişe verici artışlara rağmen genel olarak kontrollü bir süreç yaşıyor. Sağlık altyapımızın gücü, sağlık çalışanlarımız sayesinde bu alanda herhangi bir sorunla karşılaşmadık.  

Aşı çalışmaları dünyada ve ülkemizde devam ediyor. Yıl sonunda yurt dışında üretilen aşının ülkemizde kullanılacak hale geleceğine inanıyorum. Yerli aşının da Sonbahar zamanında hazır hale gelecektir. Özel sektör ve kamuda esnek mesai uygulaması teşvik edilecektir.

Pazar ve market gibi yoğun insanların olduğu yerlerde denetim arttırılacaktır. Berber kuaför, nikah salonu, yüzme, internet kafe, halı saha, konser salonu vb yeri tüm işyerlerinde saat 22'de sona erecektir."