Forrest Gump filminin oyuncuları kimler. Forrest Gump filminin konusu nedir

Forrest Gump filminin oyuncuları kimler. Forrest Gump filminin konusu nedir
Televizyon ekranlarında dün akşam yayınlanan Forrest Gump filmi, sevenlerini bir kez daha ekranlara kitledi. Bir romandan esinlenerek çekilen Forrest Gump filmi, döneminin en iyi filmleri arasına girmeyi başararak birçok önemli ödüle layık görülmüştür. Peki, Forrest Gump filminin oyuncuları kimler? Forrest Gump filminin konusu nedir? Sorularının cevapları ve tüm detaylar…

26 Şubat Cuma günü TRT1 ekranlarında 00.15’de yayınlanan Forrest Gump filmi, büyük bir ilgiyle bir kez daha izlendi. Forrest Gump filmi, 1994 yapımı epik, romantik, komedi ve drama dalındadır. Forest Gump filmi hakkında her şey haberimizde…

FORREST GUMP FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Forrest Gump, düşük I.Q. sahibi genç bir adamdır. Jenny ile çocukluğundan beri tanımaktadır ve onu tanıdığı ilk andan beri sevmektedir. Forrest Gump aralarında Elvis Presley, Kennedy, Nixon’ın da olduğu tarihsel kişilerle kaza eseri tanışır ve 50’lerden 70’lerin sonuna kadar gelen bir süre zarfında olaylar gelişir.

Forrest sakat bir çocuktur. Ancak bu sakatlığı onun normal bir insan haline dönme arzusunu köreltmemiştir. Tam otuz yıl boyunca inanılmaz zorluklar yaşayan Forrest sonunda kendisini ülkesinin en sevilen futbol yıldızları arasında görmesini sağlamıştır. Bu çabaları o kadarla da kalmamış katıldığı Vietnam Savaşı''ndan bir kahraman olarak dönmüş ve Beyaz Saray''da şeref madalyası almış ama en önemlisi de dünyada en çok sevdiği şey olan Jenny’nin kalbini kazanıp onunla evlenmeyi başarmıştır.



Forrest Gump tamamen tesadüf olarak Vietnam savaşına ve Amerikan yakın tarihinin önemli olaylarına şahitlik eder ve hatta önemli rolleri üstlenir. Ancak Forrest Gump, bilmeden yaptıklarının ne kadar önemli sonuçları olduğundan haberi olmadan yapmaktadır.

FORREST GUMP FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Forrest Gump dizisinin kadrosunda Tom Hanks, Robin Wright Penn, Gary Sinise, Mykelti Williamson, Sally Field, Rebecca Williams, Michael Conner Humphreys, Harold G. Herthum, George Kelly, Bob Penny, John Randall, Sam Anderson, Margo Moorer, Ione M. Telech Christine Seabrook oyuncuları yer almaktadır.