Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan skandal açıklamalar: Türkiye’ye rezil suçlama

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’dan skandal açıklamalar: Türkiye’ye rezil suçlama
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Türkiye ile ilgili yaptığı skandal açıklamada “Akdeniz’in doğusundaki güvenliği özellikle Türkiye olmak üzere diğer aktörlere bırakmak çok ciddi bir hata olur” dedi.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’dan skandal bir Türkiye açıklaması geldi. Doğu Akdeniz’deki sondaj çalışmaları nedeniyle Türkiye’ye yaptırım uygulanması gerektiğini belirten Macron,” Akdeniz’in doğusundaki güvenliği özellikle Türkiye olmak üzere diğer aktörlere bırakmak çok ciddi bir hata olur” şeklinde konuştu.

Reuters’in haberine göre Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kıbrıs’ın güneyindeki Rum yönetiminin başındaki isim olan Nikos Anastasiades ile görüştü. Macron, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Türkiye ile ilgili skandal sözler söyledi.

Akdeniz’in doğusunda yaşanan sondaj gerilimi devam ederken Fransa’dan skandal bir açıklama geldi… Fransa’da Güney Kıbrıs lideri Nikos Anastasiades ile bir araya gelen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, gündemi değerlendirerek Türkiye’ye saldırıda bulundu.

Macron, Akdeniz’in doğusundaki gerilimin sorumlusu olarak Türkiye’yi gösterdiği.

Öte yandan Macron, “Akdeniz’in doğusundaki güvenliği özellikle Türkiye olmak üzere diğer aktörlere bırakmak çok ciddi bir hata olur” dedi.