Bebeğinin fotoğrafını paylaştı! Fulya Zenginer'den tartışma yaratacak açıklama

Bebeğinin fotoğrafını paylaştı! Fulya Zenginer'den tartışma yaratacak açıklama
Son olarak Küçük Kadınlar dizisinde yer alan oyuncu Fulya Zenginer 2019 senesinde Kuntay Tarık Evren ile hayatını birleştirmişti. Geçtiğimiz günler ise annelik heyecanı yaşayan Fulya Zenginer, bebeğinin fotoğrafını ilk kez sosyal medya sayfasından paylaştı. Ünlü oyuncu, bir takipçisinin doktoru ve doğum yaptığı hastaneyle ilgili sorusuna da cevap verdi.

Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile 2019 yılında nikah masasına oturan Küçük Kadınlar dizisinde hayat verdiği Yeliz karakteri ile hafızalarda yer edinen Fulya Zenginer, 3 gün önce ilk bebeğini kucağına aldı.

Sağlık durumları iyi olduğu öğrenilen anne Fulya Zenginer ile bebeği Milan hastaneden taburcu oldu.

Güzel oyuncu taburcu olmasının ardından, "Milan evde..." notuyla ilk fotoğrafı yayınladı. Oğlunu kucağına alarak poz veren Fulya Zenginer’e tebrik mesajları yağdı.

"BU İŞİN SPONSORU OLMAZ!"

Ayrıca ünlü oyuncu, bir takipçisinin, "Doktorunuzdan ve hastaneden memnun musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

Fulya Zenginer, "Bunun işbirliği, sponsoru olmaz. Bence bu tip işbirlikleri etik değil. Ben doğum sürecimde de hastane ve ekibinden memnun kaldım. Benim normal doğum yapmak için diretmem üzerine tüm hemşireler, ebeler sancılı 15 saatimde tüm tatlılıklarıyla, pozitiflikleriyle hep yanımda oldular, doğum sonrası süreçte de öyle..." açıklamasını yaptı.


 

İlgili Haberler