Futbolcu İstanbul'da trafik polisliğine soyundu. Cep telefonu ışığıyla durduğu araçların içerisine baktı

Futbolcu İstanbul'da trafik polisliğine soyundu. Cep telefonu ışığıyla durduğu araçların içerisine baktı
İstanbul Beyoğlu’nda bir futbolcu trafik polisliğine soyunup telefonunun ışığı ile araçların içine baktı. O anlar sonrası gözaltına alınan futbolcu serbest bırakıldı.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda önceki gün meydana gelen olayda, bir şahıs trafikte araçların arasına geçerek sözde uygulama yaptı. Araçların içerisine cep telefonunun feneriyle bakan şahıs, o anları kaydettirip bir de sosyal medyada paylaştı.

aw036808-02.jpg

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin tepki çekmesinin ardından harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, çalışma başlattı. Görüntüleri incelemeye alan polis, şahsın Sadettin K. (26) olduğunu tespit etti. Devam eden çalışmalarda adresi belirlenen şahıs evinde gözaltına alındı.

aw036808-03.jpg

Emniyete götürülen şahsın ifadesi alınarak “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem yapıldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Sadettin K. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

aw036808-09.jpg

FUTBOLCU ÇIKTI

Öte yandan şahsın Maltepespor Futbol Kulübü’nde futbolcu olduğu ortaya çıktı. Öte yandan sözde uygulama anları ise kameralara yansıdı.

İlgili Haberler