Futbolcuya kendi taraftarlarından linç girişimi

Futbolcuya kendi taraftarlarından linç girişimi
Misli.com 2’nci Lig Beyaz Grup’ta oynanan İnegölspor- Niğde Anadolu FK arasındaki maçın son dakikalarında gergin anlar yaşandı. 77'nci dakikada oyundan alınan İnegölsporlu Caner Solmaz ile kendi tribünleri arasındaki gerginlik, saha dışına da taştı.

Futbolcuya kendi taraftarlarından linç girişimi

 İnegölspor’un Niğde Anadolu FK’ya evinde 2-0 yenildiği maçta Bursa temsilcisinin tribünleri ile İnegölsporlu oyuncu Caner Solmaz arasında gerginlik yaşandı. Misli.com 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 28’inci hafta mücadelesinde İnegölspor, sahasında ağırladığı Niğde Anadolu FK’ya 2-0 mağlup oldu. 8 maçtır galip gelemeyen Bursa temsilcisinde, karşılaşma sırasında ve sonrasında tansiyon yükseldi.

TRİBÜNLERDEN YOĞUN TEPKİ GELDİ 

Mücadeleye ilk 11’de başlayan savunma oyuncusu Caner Solmaz, 77’nci dakikada yerini Gülhan Üreyen’e bıraktı. Yedek kulübesine yönelen Solmaz’a, İnegölspor tribünlerinden yoğun tepkiler geldi. 28 yaşındaki oyuncunun da karşılık vermesiyle ortam gerildi.

OYUNCUYA SALDIRMAK İSTEDİLER 

Oyun bir süreliğine dururken, Caner Solmaz; polis ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle soyunma odasına götürüldü. Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında kontenjandan karşılaşmayı takip eden İnegölsporlu bazı kişilerin tepkisi, maç sonunda devam etti.

Mücadelenin ardından oyuncular stattan çıkış yaptığı sırada bir grup İnegölsporlu, Caner Solmaz’a saldırmak istedi. Polis ekipleri araya girerek saldırı girişimini önledi.